Modele gazetash

  0
  1632

  Z. meksi NUK parashikon rritje në tregun e televizioneve tradicionale, PASI reklamuesve NUK po u ofrohen Alternativa të Reja, madje pret një rënie në një periudhë 10-15 vjeçare. Në periudhën afatmesme, sinjali kryesor i Televizionit do të vijë nga Interneti, SESA nga rrjeti kabllot, satelitor e dixhital tokësor. “Modeli i shpërndarjes do të ndryshojë, por askush NUK do të heqë televizionin nga shtëpia”. Modeli Ekonomik që kanë marrë gazetat sot ka dështuar, por për ruiner që duhet të ndjekë në këto kohë është një debat që zien në të Errësira botën, Edhe Ende NUK ka një “formulë” efikase, sepse nëse kostoja e informacionit Shkon drejt rritjes për shkak të konvergjencës , çmimi i shitjes Shkon drejt uljes. Ende NUK është gjetur një e mesme e artë për t`i balancuar. Modeli Print, sot është Ende në kërkim të TIJ, NUK ka Ende një të përcaktuar, PASI s`Mund të Themi që site do të Japin DISA lajme dhe gazetat duhet të Japin të Tjera, PASI hierarkia e lajmeve është vendosur, ATO jan? lajmet sipas rëndësisë. Por, modeli duhet të ndryshuar në botë, Edhe te ne ka filluar të ndryshojë. P.sh., në botë ka ndodhur që, site konsumojnë, u Japin qytetarëve në akses të lirë lajme të thjeshta, që NUK kërkojnë ndonjë Investim dhe punë të Madhe, ndërsa në Sistemin me pagesë, lajmet jan? më të detajuara dhe të thelluara; Ku investohet më tepër. Kjo është një formë se si i kanë zgjidhur ATA; krizën e ardhjes së website, të konsumimit të shpejtë, përballë “ngathtësisë” së gazetave në kohë, ATA e kanë zgjidhur me Sistemin e pagesës. Është ai që ka qenë Edhe 15 vjet më parë.

  NUK ka Asgjë prej tregu. Është thjesht një skenë anarkike dhe që për ta dhënë të plotë imazhin se si funksionon e çfarë asosacioni të krijon, mjafton të gjendesh te Tregu te Medreseja në Tiranë dhe mjafton krahasimi. Për nga përmbajtja dhe strukturat rubrikore, jan? Modelet e plagjiatuara nga shtypi italien i viteve 1990 dhe që Herë pas ici ndiqet spontanisht Edhe sot. Tregu i synuar përgjatë 23 viteve mbetet Vetëm Utopi. Modelet më të mirëkopjuara APO plagjiatuara NUK kanë mbetur besnike të imitimit dhe Edhe për këtë arsye kanë pasur fatin e bjerrjes së përherme. Aktualisht niveli i shitjeve në DISA prej të përditshmeve është po ai që ka qenë, PRA me një luhatje nga 500 Deri në 4000 kopje. Këtu Kam parasysh tri APO Katër gazetat me shitjet më të shumta. Ndërkohë që pjesa tjetër më e Madhe e të përditshmeve ose kanë pësuar një rënie prej 500 Deri në 1000 kopje, ose kanë ruajtur até tirazh.

  COMPARTILHAR
  Artigo anteriorModele dji
  Próximo artigoModele lettre de démission asbl
  A AEIP está presente em Portugal desde 17 de Março de 1997 e desde então tem efetuado um extenso trabalho em prol do Islão.